Srt Translator-program pentru tradus subtitrari

Srt translator free este un program pentru tradus subtitrari,care va face 89% din treaba automat,adica foloseste api-ul de la cele mai mari servicii de translare automata,urmand ca apoi sa editam fraza tradusa dupa placul nostru,pentru a fi o traducere corecta.Cu aceasta aplicatie nu incerc sa incurajez toti " pustanii" care se cred mari traducatori de subtitrari,pentru ca stiu ce inseamna o subtitrare tradusa automat cu google..i-ti vine sa vomiti cind te uiti la un film tradus cu google.
Dar in acelasi timp sper sa fie utila aplicatia pentru cei care vor sa traduca subtitrarile ca la carte,venind in ajutorul lor si sperand ca le voi usura munca.

Pentru a folosii Api-urile de la google translator (V2) si Microsoft Bing translator aveti nevoie de un API Key,care il puteti optine gratuit oricand din contul dumneavostra google,detalii despre apy key puteti gasii oricand pe google,trebuie doar sa va interesati cum ve-ti obtine acest lucru.

Va las sa experimentati aceasta aplicatie pentru tradus subtitrari automat,eventual poate imi lasati si mie citeva informatii,comentarii despre aplicatie,voi lasa comentariile deschise.

Trimiteți un comentariu (0)
Mai nouă Mai veche