Huawei Y625-U51 firmware

Aveti cumva un Hiawei Y625 pe care l-ati rootat si ati incercat sa faceti upgrade de sistem? In mod sigur dupa acest update telefonul dvs-stra nu mai starteaza din cauza acelui update care nu este executat pina la capat.
Singura solutie este rescrierea de firmware pe Huawei Y625-U51 cu stock firmware.Dupa ore in sir de cautari am reusit sa gasesc un Stock firmware pentru acest Huawei Y625-U51 de pe niste site-uri in greaca.

Cum se face acest upgrade de firmware? Nu e deloc complicat, folositi un microsd de cel putin 8 Gb formatat pe care puneti,in radacina sa folderul "dload", pe care il extrageti din zipul oferit la download.
In interiorul acestui folder "dload" trebuie sa se gaseasca imaginea cu firmware-ul stock al telefonului,adica "update.App" -un fisier de aproximativ 877Mb.
Adăugați o legendă

  • Introduceti cardul in telefon,apoi apasand butonul "Volum + " si power ON tineti apasate aceste doua butoane aproximativ 5-10 secunde pina telefonul intra in modul Recorevery.
  • Selectati update from external SD-card si confirmati din butonul de pornire actiunea ( se comporta ca un buton de "OK" ).
  • Imaginea de firmware va fi verificata,apoi va incepe flasul firmware-ului.Procesul dureaza cam 4-10 minute,depinde de viteza cardului SD.
  • La finalizare confirmati Ok pentru reboot,apoi asteptati ca telefonul sa booteze *Dureaza ceva timp pina porneste.

Bafta!


Download Huawei-Y650-U51 firmware aici

2 Comentarii

Trimiteți un comentariu
Mai nouă Mai veche