Program de vazut filme pe calculator

Care este cel mai bun program de vazut filme pe calculator? Buna intrebare,un raspuns concret nu as avea sa dau acestei intrebari,desigur parerile fiecaruia sunt diferite.

Dupa mine, cel mai bun program de vazut filme pe calculator este Bsplayer , fara comentarii!
Eu in general ador playerele video care isi cauta subtitrarea automat pe internet in momentul in care ai deschis filmul,daca aceasta subtitrare lipseste.

Folsesc acest program pentru vazut filme chiar si pe mediaplayerul tv (android) , pot spune ca deschide orice format video si imi cauta imediat subtitrarea pe net daca nu are.Daca aveti un film cu o subtitrare decalata sau tradusa prost,puteti descarca in 20 de seunde alta de pe internet,folosind optiunea din meniu: "Cauta subtitrari online"


Este un player light,cu o interfata simpla si usor de folosit,iar inca un plus pentru el este faptul ca isi downloadeza singur codecurile necesare pentru redare.Cinci stele din partea mea.
 Download Bsplayer aici

PotPlayer- inca un program de vazut filme pe calculator destul de interesant.

Intuitiv, usor de folosit si bogat in optiuni, PotPlayer, este dezvoltat de acelasi programator corean, autorul player-ului video KMPlayer.

Suporta aproape toate formatele video existente (DVD, AVI, MKV, OGG, OGM, 3GP, MPEG-1/2/4, WMV, RealMedia, QuickTime) si toate codec-urile sunt incluse in program, astfel, nu trebuie sa cautati si sa instalati alte codecuri care pot crea probleme de instabilitate sistemului de operareAlte caracterisici interesante si utile sunt: vizionarea clipurilor video in streaming, captura unui cadru dintr-un video, autoplay de fisiere video similare care se gasesc in acelasi folder, sincronizarea in timp real audio/video. 
Download PotPlayer aici
Trimiteți un comentariu (0)
Mai nouă Mai veche